WSD-F20S – Un smartwatch cu Android Wear în ediție limitată, de la Casio

Casio prezintă la Baselworld 2017 un smartwatch în ediție limitată, WSD-F20S, care arată foarte bine și care va fi disponibil în numai 500 de exemplare. De altfel, cred că este cel mai frumos smartwatch la ora actuală. Are un look serios, bărbătesc, cu finisaje premium și nuanțe de negru și albastru. Pare a fi un smartwatch de cursă lungă, făcut pentru utilizare oriunde te-ai duce, pe orice vreme.

Casio Pro Trek WSD-F20S are un ecran de 1.32 inchi protejat cu geam din safir, GPS cu un consum redus de energie dar și hărți color pentru orientarea în teren. Ce să mai, este un smartwatch construit special pentru exploratori și aventurieri. Bineînțeles că nu lipsesc tot felul de funcții pentru monitorizarea activităților fizice sau pentru afișarea notificărilor.

Bănuiesc că este rezistent la scufundarea în apă până la o adâncime de 50 de metri, până la urmă fiind un model WSD-F20, doar că are alte nuanțe de culori. Funcționează cu sistem de operare Android Wear 2.0 și, pentru economisirea energiei, ecranul va afișa imagini monocrome.

Casio WSD-F20S va fi disponibil la comercializare din luna aprilie dar nu se știe încă la ce preț. Fiind o ediție limitată, mă gândesc că nu va fi tocmai ieftin.

Casio WSD-F20S

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *