Tag Heuer Connected Modular 45, prezentat la Baselworld 2017

 

Elvețienii de la Tag Heuer nu sunt la prima ediție a unui ceas inteligent cu Android Wear, modelul Connected fiind anuțat în 2015. Iată că de curând au anunțat Tag Heuer Connected Modular 45, un ceas inteligent care funcționează tot pe bazele sistemului de operare Android Wear 2.0 și la care anumite componente sunt… interschimbabile. Să mai spun că este unul dintre cele mai atrăgătoare ceasuri inteligente din punct de vedere al aspectului exterior? 

Normal, acesta a fost prezentat la Baselworld 2017.

Tag Heuer Connected

 

Pot fi înlocuite după bunul plac și contra-cost cadranul exterior, brățara, încuietoarea sau prinderile acesteia de carcasa ceasului. Mai mult, dacă modulul inteligent nu vă mai este pe plac, poate fi înlocuit cu unul de ceas analogic cu mecanism, tot contra-cost. Ce ziceți de oferta asta? Practic există o mulțime de posibilități de personalizare conform preferințelor fiecăruia, fie că este bărbat sau femeie. 

Tag Heuer Connected Modular 45 are un procesor Intel Atom Z34XX, 512MB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 4GB, un ecran Amoled de 1.39 inchi cu o rezoluție de 400×400 pixeli, GPS, Wi-Fi, Bluetooth.

Are un acumulator de 410mAh și promite o autonomie de până la 25 de ore. Prin intermediul unui update software, utilizatorii acestui ceas vor avea la dispoziție asistentul digital Intel. Și este unul dintre ceasurile inteligente care port fi scufundate în apă până la o adâncime de 50 de metri.

Normal, este compatibil cu Android și iOS. Tag Heuer Connected Modular 45 are prețuri de la 1400 de Euro.

Tag

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.