ASUS ZEN AIO Pro Z240IE – Sistem all-in-one cu Intel Kaby Lake și placă grafică Nvidia 1050

Sistemele PC all-in-one prezentau o ciudățenie hardware până acum, dacă mă pot exprima așa. În sensul că mai toate modelele lansate, de la orice producător, aveau procesoare Intel cu o generație mai veche. Mai exact, dacă pe PC-uri și laptopuri era deja disponibilă generația X, sistemele all-in-one din aceeași perioadă aveau procesoare de generație X-1. Părea că toate procesoare care nu se vindeau erau folosite la sistemele all-in-one. 

Iată că ASUS vine cu o noutate din acest punct de vedere iar noul ASUS ZEN AIO Pro Z240IE este echipat cu procesoare Intel Kaby Lake, plus placă grafică Nvidia GTX 1050 cu 4GB VRAM.

Acest frumos sistem all-in-one Z240IE are un ecran de 24 de inchi cu rezoluție full HD sau 4K, procesoare Intel Core i7-7700T sau i5-7400T, până la 32GB memorie RAM și stocare hibridă cu hard disk-uri de 1TB și SSD-uri de până la 512GB. Are placă wi-fi AC, ethernet gigabit, sistem audio Harman Kardon și tot ceea ce este necesar la nivel de conectică. Și mai arată chiar și foarte bine.

Modelul de top, cu procesor Intel Core i7 și rezoluție 4K costă aproximativ 1800 de dolari. Mai multe detalii pe site-ul oficial ASUS.

ASUS ZEN AIO Pro Z240IE

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.