Asus Impresario SDRW-S1 LITE – Un dvd-writer extern atipic

În peregrinările mele pe internet am văzut accesoriul ăsta extern Asus Impresario SDRW-S1 LITE – un dvd-writer extern atipic care are integrată o placă de sunet 7.1, un amplificator de până la 600 ohmi, plus porturile conectoare la un sistem de boxe. 

De altfel, ASUS nu este la primul produs multimedia din portofoliu, a avut chiar și sisteme audio de sine stătătoare. Plus preamplificatoare DAC dedicate chiar și audiofililor.

Asus Impresario SDRW-S1 LITE

Interesant, nu? Dacă îl conectezi la un PC prin USB îl poți utiliza în rol de dvd-writer extern pentru backup sau pentru crearea de cd-uri audio etc. În plus, are o placă audio 7.1 și un amplificator, așa că poate fi utilizat în rol de player audio, dacă îl conectezi la niște boxe.

Asus Impresario SDRW-S1 LITE are un procesor audio C-Media 6631A, un convertor DAC Cirrus Logic CS4398 și un amplificator pentru căști TI TPA6120A2. 

Nu am înțeles din prezentările de pe internet dacă poate fi utilizat stand-alone, fără conectarea la un PC/laptop.

Asus Impresario SDRW-S1 LITE

Din câte am văzut, este disponibil comercial și la noi în țară, la un preț de aproximativ 600 de Lei. Specificațiile complete sunt disponibile pe site-ul oficial ASUS.

Chiar sunt curios să-l văd la treabă…

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *