WONDERBOOM – boxă portabilă rezistentă la apă de la Ultimate Ears

Ultimate Ears anunță boxa portabilă Ultimate Ears WONDERBOOM, cu Bluetooth și rezistență la apă, care va fi disponibilă din vară și în România la un preț de aproximativ 449 Lei. Foarte bună pentru vacanțe sau pentru ieșiri la aer liber, dacă îți place să asculți muzică oriunde te-ai afla.

Deși este destul de compactă, Ultimate Ears WONDERBOOM promite un sunet de calitate, clar și profund. WONDERBOOM va fi disponibilă în șase culori: gri – piatră, negru – phantom, roșu – fireball, albastru – SubZero, roz – cașmir și lila.

Boxa portabilă este capabilă să redea sunetul la 360 de grade și rezistă la șocurile căderii de la o înălțime de până la 1.6 metri. Promite o durată de viață a bateriei de 10 ore și o arie de acoperire wireless Bluetooth cu o rază de până la 31 metri.

Are un buton UE care permite să redai, să pui pauză, să schimbi muzica și să dublezi puterea sunetului, împerechind două boxe de același gen WONDERBOOM. 

Ultimate Ears Wonderboom

Ultimate Ears Wonderboom

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *