Samsung Gear 360 – Filmează la rezoluție 4K

Sincer să fiu, mi-ar surâde o cameră care să filmeze la 360 de grade, numai să o facă bine. Din ce am văzut până acum pe internet, nu sunt mulțumit de calitatea filmărilor de la nicio cameră de acest gen. 

Samsung a anunțat în cadrul evenimentului pentru Galaxy S8 și noua cameră Samsung Gear 360. Care arată destul de bine, pare a fi extrem de facil de manevrat. Aceasta are două lentile cu diafragmă luminoasă f/2.2, doi senzori de 8.4 Megapixeli care pot capta video la rezoluţie 4K cu 24 de cadre pe secundă.

Noua cameră Gear 360 are un acumulator cu o capacitate de 1.160 mAh, modul WiFi pe 2.4 şi 5 GHz, Bluetooth 4.1 iar stocarea se face pe carduri microSD. Poate fi utilizată fără probleme și în ploaie dar nu poate fi scufundată în apă.

Din câte știu, Samsung Gear 360 permite realizarea de streaming live pe internet. Este compatibilă și cu iPhone-uri.

Așa că sunt destul de curios să văd cum filmează și această cameră la 360 de grade.

Samsung Gear 360

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *