La Muzeul Satului, tot cu ASUS Zenfone 3 Max

Gata, se cam termină periplul meu alături de ASUS Zenfone 3 Max, un smartphone cu performanțe decente la un preț foarte bun, pe buzunarul oricui.

Ieri v-am arătat câteva instantanee cu floricele, realizate cu ajutorul lui. Astăzi vă mai arăt câteva poze făcute la Muzeul Satului din București. 

Pe automat, unele în mod HDR. Ce a ieșit, în continuare.

Este clar că în condiții bune de iluminare reușește să capteze imagini decente, cu o paletă coloristică frumoasă și un nivel acceptabil al detaliilor. 

Punctez încă o dată – rezultatele sunt decente doar într-un mediu ambiant cu multă lumină. În condiții de iluminare slabă nu prea vă puteți baza pe el.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *