Canon Powershot SX730 HS, nouă compactă pentru vacanțe

Oricât de populare ar fi smartphone-urile la făcut de poze, tot camerele foto sunt capabile să capteze imagini foto-video la o calitate mai bună. Cum ar fi și această compactă performantă Canon Powershot SX730 HS, foarte bună într-o mulțime de situații de fotografiere, în special în vacanțe.

Canon PowerShot SX730 HS are un senzor CMOS de 20.3 Megapixeli, procesor rapid Digic 6 și impresionează prin lentilele cu un zoom optic 40x (24-960mm), plus ecranul de 3 inchi care poate fi rotit către fața aparatului pentru a face selfie-uri perfect încadrate. Iar cadrele macro pot fi surprinse chiar și de la o distanță de 1cm.

Fiind o cameră de nouă generație, Canon SX730 are Bluetooth, NFC și WiFi pentru comunicare cu smartphone-urile și este capabilă să filmeze la rezoluție 1080p cu 60fps. De asemenea, acumulatorul ei poate fi încărcat printr-un port microUSB, astfel că poate fi alimentat și de la o baterie externă.

Canon SX730 va fi pe piață din luna iunie la un preț de aproximativ 1500 Lei. 

Canon Powershot SX730 HS

 

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *