Primul SSD portabil de la… Western Digital

 

Western Digital este unul dintre cei mai importanți producători de hard disk-uri la nivel mondial. Iată că, la aproape un an de la achiziția SanDisk, au anunțat și primul lor SSD portabil, numit My Passport SSD. Era și timpul, pentru că observ un apetit tot mai mare pentru genul ăsta de unități de stocare, în primul rând datorită vitezelor de transfer superioare, cu mult peste cele oferite de bătrânele hard disk-uri.

My Passport SSD are capacități de 256GB, 512GB, 1TB și prețuri de 100 dolari, 200 de dolari și, respectiv, 400 de dolari.

Mai mult, noul SSD portabil este compatibil USB-C și este capabil de viteze de transfer de până la 515 MB/s. De asemenea, poate rezista fără probleme la șocul unei căderi de la o înălțime de aproximativ 2 metri. În plus, permite protejarea datelor importante cu parolă și criptare AES pe 256 de biți.

Mai multe detalii pe site-ul oficial Western Digital.

Western Digital My Passport SSD

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *