Cele mai frumoase poze ale mele cu telefoanele ASUS Zenfone 3. Și un interesant concurs.

Au trecut cam șase luni de când am început să folosesc smartphone-urile seriei ASUS Zenfone 3. Am utilizat, pe rând, modelele ASUS Zenfone 3 ZE520KL (cu ecran de 5.2 inchi), ASUS Zenfone 3 ZE552KL (cu ecran de 5.5 inchi), ASUS Zenfone 3 Deluxe (vârful de gamă) și, mai nou, ASUS Zenfone 3 Max (un model de buget al seriei).

Și, cu toate, dar chiar cu toate, am făcut poze chiar reușite, pe care le-aș scoate chiar și pe hârtie. Da, cu ASUS Zenfone 3 Max am captat câteva instantanee pe care eu le consider reușite. Așa că m-am gândit să vă arăt cele mai frumoase poze făcute de mine cu aceste smartphone-uri. Am prins cam trei anotimpuri alături de aceste telefoane, acum sunt în așteptarea verii și a peisajelor ce ne vor ieși în cale prin peregrinările noastre.

Primele, într-un final de toamnă. În care am prins albinuțele în zbor. Imagini captate cu ASUS Zenfone 3 ZE520KL.

Altele, făcute tot la final de toamnă, cu ASUS Zenfone 3 ZE552KL.

Două poze făcute noaptea cu ASUS Zenfone 3 Deluxe, pus pe manual. Într-o geroasă noapte de iarnă.

Alte două poze realizate cu ASUS Zenfone 3 ZE552KL, tot iarna, de data asta în parcul Castelului Peleș.

Iar ultimele trei, de primăvară, realizate cu ASUS Zenfone 3 Max. Un smartphone pe care mulți l-au desconsiderat. Iată că, doar cu puțină răbdare și imaginație, poate da rezultate ok.

V-am arătat doar câteva imagini făcute cu terminalele ASUS Zenfone 3 pe care le-am avut la dispoziție. Nu mă îndoiesc că oricare dintre acesste telefoane poate capta imagini deosebite dacă intră pe mâna unui pasionat de fotografie, a unei persoane care vede și simte subiectul și cadrul.

Deci, Concurs ASUS Zenfone!

Așa că, ASUS vă pune imaginația și talentul la încercare printr-un inedit concurs de fotografie. În care nu mă îndoiesc că se vor bate pentru premiile puse în joc destul de multe fotografii inedite și frumoase. 

Toate detaliile sunt disponibile pe site-ul http://www.techinstyle.ro/concurs-de-fotografie-asus-zenfone/.

De menționat că puteți câștiga următoarele premii

  • locul #1: un week-end la ATRA Doftana (cazare 2 nopți / 2 persoane / demipensiune)
  • locul #2: un zbor cu elicopterul deasupra Bucureștiului
  • locul #3: două bilete la un concert al verii 2017 (la alegerea câștigătorului)
  • 5 mențiuni: câte o baterie externă ZenPower
  • 35 premii speciale pe Facebook: câte un „I’m Zenny” Bluetooth Selfie Stick

Primele trei premii și cele 5 mențiuni vor fi acordate de juriu format din fotografi/bloggeri, printre care fac și eu parte.

Regulamentul concursului poate fi consultat aici.

Atenție, fișierele imaginilor nu trebuie modificate, pentru a se păstra informațiile legate de aparatul (telefonul) folosit la fotografiere. Nu vor fi admise în concurs imagini capturate cu alte dispozitive în afara celor din gama ASUS ZenFone.

 

Please follow and like us:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *