Moto G5, disponibil la comercializare în România

Ce își doresc utilizatorii de la un smartphone? Calitate superioară, un preț cât mai convenabil și o experiență premium pe cât posibil. Pe scurt, să dea cât mai puțini bani pe telefon iar acesta să aibă performanțe bune pentru activitățile lor obișnuite de comunicare și socializare, autonomie de durată și să facă poze ok.

Aceste concluzii sunt rezultatul studiului Global Mobile Value Index realizat în rândul a aproximativ 12.000 de adulți din nouă țări care au împărtășit opiniile lor pentru Motorola. În timp ce mulți dintre cumpărători caută un preț convenabil atunci când își cumpără un telefon nou, respondenții studiului sunt dispuși să cheltuie mai mult pentru funcția pe care ei o consideră cea mai importantă la un smartphone: 76% sunt dispuși să plătească mai mult pentru un telefon cu o baterie care să țină pasul cu viața lor activă, iar 66% vor plăti mai mult pentru o cameră foto îmbunătățită, care să poată surprinde cele mai pitorești momente ale vieții lor.

Iar Lenovo anunță noul Moto G5, un smartphone de buget care se va plia pe dorințele multora – are un preț bun și specificații care pot satisface pe deplin pretențiile anumitor categorii de utilizatori. La noi, Moto G5va fi lansat în parteneriat cu Telekom Romania, fiind disponibil în magazinele operatorului începând cu data de 11 aprilie la preţul de 1 leu la abonamentul Surf M, la portare.

Specificațiile terminalului Moto G5 sunt următoarele:

  • Ecran de 5 inchi cu rezoluție HD (720p), protejat cu Gorilla Glass 3
  • Procesor Qualcomm Snapdragon 430, octa-core tactat la 1.4 GHz
  • 2GB memorie RAM
  • 16GB capacitate de stocare internă, plus slot microSD
  • Cameră foto principală de 13 megapixeli
  • Cameră frontală de 5 megapixeli
  • Are senzor pentru citirea amprentei plasată în butonul Home de sub ecran
  • Sistem de operare Android 7.0 Nougat
  • Acumulator de 2800mAh.

L-am primit și eu pentru a vedea cum funcționează, așa că o să vă detaliez cât de curând impresiile mele asupra lui.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *