De Florii la Muzeul Satului din București, cu noul smartphone Huawei P10

Ca în fiecare an, de Florii ajungem cel puțin două ore prin Muzeul Satului din București. Admirăm primăvara în satul de la oraș, ne uităm la ce mai expun meșterii și artiștii populari, mai ciugulim ceva produse tradiționale și de fiecare dată cumpărăm câteva ouă încondeiate (spre disperarea soției mele, care consideră că avem deja destule).

Nici anul ăsta nu am ieșit din tipare. După ce am pârjolit câteva scrumbii și alte specii de pește pe un jăratec la țară, împreună cu familia, bunici, cumnați, soră etc, ne-am întors în București și ne-am dus glonț la Muzeul Satului. Trebuia să mergem acolo, așa este în tradiția noastră familială. Mă rog, în a mea și a iubitei mele soții, pentru că puștiulică s-a declarat plictisit și a preferat să rămână acasă, bănuiesc că pentru câteva raiduri prin cine știe ce joc online.

Mă rog, avantajul meu. Mi-am luat soția de mână și ne-am plimbat ca acum 25 de ani pe aleile Muzeului, liniștiți, senini, fără griji. 

Normal că nu puteam sta degeaba. O altă tradiție a mea – la fiecare sărbătoare a Floriilor merg cu alt telefon/smartphone/aparat foto, de regulă cu unul nou lansat. Iar anul ăsta am avut alături noul Huawei P10, un smartphone care promite rezultate de calitate la capitolul foto-video.

L-am precomandat la Orange și a sosit vineri, împreună cu brățara de fitness. Și de-abia astăzi am avut timp să-l utilizez.

Cum face poze Huawei P10?

Ce poze a făcut în scurta noastră plimbare, în continuare.

Sincer să fiu, sunt încântat de achiziție. Se descurcă chiar foarte bine la fotografierea pe zi, în lumină bună. Rezultate de calitate, clare, cu o paletă coloristică frumoasă și un nivel ridicat al detaliilor. Huawei P10 pare a fi un smartphone foarte bun pentru vacanțe.

Revin cu alte impresii și poze despre el cât de curând.

 

 

Please follow and like us:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *