Samsung Galaxy S8+, pus la treabă în mod manual

Ieri am primit și eu noul Samsung Galaxy S8+, de altfel unul dintre cele mai titrate smartphone-uri ale momentului. Și pe care personal îl așteptam cu mare nerăbdare.

Așa că nu am mai stat mult pe gânduri și am trecut la treabă cu el, pentru că eram curios să văd cum se descurcă la capitolul foto. Cum nu am avut unde să ies încă din casă, mi-am zis să-l folosesc un pic pe mod manual la una dintre scenele mele preferate în perioada sărbătorilor de Paști – realizarea unui cadru cu ouăle încondeiate pe care le-am tot cumpărat de-alungul timpului.

Ingrediente? Trepied, suport de prindere telefon, un tricou negru tăiat pentru fundal, două telefoane suplimentar pentru lumina de la flash-ul lor. Un setup simplu, de amator, pentru că nu am deloc pretenții de profesionist.

Adăugăm, normal, ouăle încondeiate, lumânările și Samsung Galaxy S8+ pe mod manual de fotografiere. Plus răbdare, multă răbdare și ajutorul lui puștiulică, care ținea unul dintre smartphone-uri pentru lumina suplimentară.

Ce a ieșit? Puteți vedea în continuare.

 

Practic, ce făceam în anii trecuți cu o cameră DSLR, am reușit anul ăsta cu un smartphone.

De-abia aștept să-l duc prin afara casei pe acest Samsung Galaxy S8+ pentru a vedea ce poze face pe lumina zilei.

Vă doresc Sărbători de Paști fericite, să aveți parte de liniște sufletească!

Please follow and like us:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Samsung Galaxy S8+, pus la treabă în mod manual

 • April 14, 2017 at 10:11 pm
  Permalink

  Excelente poze, zici ca sunt facute cu un aparat foto DSLR.Personal prima imi place cel mai mult cum a iesit.
  La cat mai multe poze reusite si Paste Fericit!

  Reply
  • April 14, 2017 at 10:14 pm
   Permalink

   Multumesc! Sarbatori linistite si numai bine!

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *