HTC One X10 își face apariția

HTC anunță noul smartphone de nivel mediu HTC One X10, cu un ecran de 5.5 inchi 1080p într-o carcasă metalică și cu un acumulator de 4000mAh, bun pentru două zile de utilizare.

HTC One X10 are un procesor MediaTek Helio P10, 3GB memorie RAM și 32GB capacitate de stocare internă, plus slot microSD. Există conectivitate dual SIM, ambele cu suport pentru 4G LTE. Camera principală are un senzor de 16 Megapixeli, lentile cu o deschidere a diafragmei f/2.0 iar camera frontală este de 8 Megapixeli și are lentile f/2.2.

HTC One X10 va avea un preț în jurul a 350 de Euro. Terminalul arată destul de îngrijit și are senzor de amprentă pe spate, sub camera foto.

HTC One X10

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *