Noaptea prin București, cu Huawei P10

Știam că va fi mai lejer prin București sâmbătă seara înainte de Paști, așa că am decis să dau o tură de noapte prin centru cu noul smartphone Huawei P10. Nu de alta dar am fost tare încântat de modul de fotografiere Night Shot la Huawei P8 acum doi ani, când am făcut niște poze frumoase în orășelul bavarez Mittenwald. De altfel unul dintre locurile noastre preferate și prin care încercăm să trecem an de an. Dacă se poate.

După ce l-am dus un pic la Muzeul Satului, era musai să-l încerc pe acest Huawei P10 și la fotografiere de noapte, chiar dacă nu suntem plecați în vacanță. Cum de Huawei P9 nu am avut parte anul trecut, acum era momentul să văd dacă acest mod de fotografiere Night Shot este la fel de bun pe cât îmi aduceam eu aminte.

Așa că, împreună cu un trepied m-am plimbat puțin noaptea prin București și am încercat să fotografiez cu Night Shot dar și cu Light Painting, mod care m-a cam dezamăgit. Poate din cauză că era prea multă lumină în oraș.

Am stat în total cam trei ore și zic că a meritat tot efortul. Poate voi repeta isprava cât de curând și prin Centrul Vechi sau, cine știe, prin locuri mai frumoase.

Ce a ieșit, în continuare.

Mă gândesc că ar ieși niște minunății de poze cu acest telefon Huawei P10 dacă ar fi în mâinile unui fotograf profesionist, care are cu siguranță un ochi mult mai format decât mine.

De menționat că am făcut cam 127 de cadre, toate cu timpi destul de mari de expunere (15 secunde – 30 de secunde). Iar din baterie s-a consumat numai 36%. Ceea ce nu poate fi decât ok.

Revin și cu alte impresii despre Huawei P10, un smartphone care îmi place tot mai tare. Sincer să fiu, sunt încântat de achiziție.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *