StarCraft, liber la descărcat

La aproape două decade de la apariția sa, Starcraft poate fi descărcat și instalat legal fără a plăti niciun ban pe el. Poate fi descărcat de aici.

De menționat că atât jocul original Starcraft, cât și expansion pack-ul Brood War, pot fi descărcate acum fără a plăti bani pentru ele. Până acum două săptămâni, Brood War avea un preț de aproximativ 10-15 dolari. Compania Blizzard garantează un sistem mai eficient împotriva trișorilor și, de asemenea, compatibilitate cu sistemele de operare Windows 7, Windows 8.1 și Windows 10.

De menționat că peste câteva luni va fi lansată o versiune remasterizată a Starcraft, cu grafică și efecte audio îmbunătățite.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *