LG G6 Goldberg- un videoclip de prezentare mișto

LG a făcut un videoclip de prezentare chiar mișto pentru noul smartphone LG G6, în care îi sunt puse în evidență principalele carateristici – ecranul de 5.7 inchi, camera duală cu unghi larg de cuprindere precum și cele de ordin fizic – rezistența la șocurile unei căderi accidentale, la temperaturi extreme și chiar la scufundările în apă. 

Uitați-vă la acest videoclip, o să vă placă. Cu o mașinărie Rube Goldberg, efectul de domino fiind asistat de telefoane LG G6.

 

Sincer să fiu, de-abia aștept să mă joc un pic cu LG G6, unul dintre cele mai performante smartphone-uri ale acestui an.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *