Noaptea prin București, cu Huawei P10 (episodul II)

Săptămâna trecută v-am arătat câteva poze din București realizate noaptea cu Huawei P10, cu modul de fotografiere Night Shot. Am promis că voi reveni cu altele, poate de prin Centrul Vechi.

Și așa am și făcut. După o mică sindrofie cu amici și prieteni din online cu beri bavareze degustate în cantități rezonabile, am mai zăbovit vreme de două ore pe acolo, tot cu trepiedul după mine. 

Iar Night Shot este cel mai tare mod de fotografiere de noapte utilizat de mine până acum. Pui telefonul pe trepied, încadrezi și declanșezi. Simplu. Iar aplicația expune scena respectivă în funcție de iluminarea ambientală (10-24 de secunde, posibil și mai mult). Dacă trec mașini prin cadru în timpul expunerii, acestea nu vor apărea în poza finală. Doar urmele fade ale farurilor sau fine contururi (de mașini sau persoane) își pot lăsa amprenta în poză iar asta numai dacă au trecut prin cadru în primele secunde ale expunerii.

Cum frumos s-a întâmplat la acest cadru cu Arcul de Triumf. Când pe lângă mine a trecut un autocar în culori roș-albastre.

Să lăsăm gargara. Mai bine vă arăt pozele făcute noaptea trecută. 

În continuare sunt încântat de acest mod de fotografiere Night Shot de pe Huawei P10. Cred că voi reveni cât de curând și cu alte poze realizate cu ajutorul lui.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

2 thoughts on “Noaptea prin București, cu Huawei P10 (episodul II)

  • April 22, 2017 at 8:06 pm
   Permalink

   Mersi frumos! Eu nu prea fac mare lucru, doar il pun in locul potrivit. Restul e treaba lui, a telefonului… 😀

   Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *