HP Omen X VR! Un alt produs inutil.

Luați cumva de valul lansării a tot mai multe echipamente dedicate pasionaților de gaming, HP a început să se comporte ca o veritabilă firmă chinezească. Nu zic, PC-urile și laptopurile de gaming își au rostul lor, fiind tot mai căutate de o anumită categorie de utilizatori.

Dar să te iei după chinezi și să pregătești un PC de pus în spate pentru experiențe VR, asta este un pic prea mult pentru gustul meu. Oricât de mult aș aprecia anumite linii de produse ale acestei companii.

Ca să nu mai spun că personal nu am deloc încredere în reușita acestor tehnologii VR. Se vor duce pe apa sâmbetei mai repede ca 3D-ul! Mă rog, vom vedea ce se va întâmpla.

Ce se știe până acum despre acest exotic Omen X VR – are două baterii care pot fi schimbate în timpul funcționării, va fi echipat cu cel puțin 32GB memorie RAM și procesoare Intel Core i5 sau Intel Core i7. Bănuiesc că va fi echipat cu vreo placă grafică bengoasă de la Nvidia. Normal, nu-i lipsesc porturile necesare pentru conectarea la accesoriile de realitate virtuală – USB-C, USB 3.0, HDMI etc.

Omen X VR va fi disponibil comercial cândva în această vară. În orice caz, din punctul meu de vedere este un produs cu totul inutil, fără rost. Atenție, cântărește nu mai puțin de 4.5Kg!

PS. Oare cum de nu s-au gândit măreții producători să facă un sistem de prindere special pentru laptopurile de gaming. Puternice sunt, baterii au și mai pot fi utilizate și la altceva, nu numai pentru VR.

Sursa.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *