Acer Leap Ware, brățară de fitness

Pe lângă tot felul de laptori sau portabile 2-in-1, Acer a anunțat astăzi și brățara de fitness Leap Ware. Care funcționează pe o platformă proprietară dar compatibilă cu Android și iOS, prin intermediul aplicației Liquid Life. Aceasta va fi disponibilă comercial  din această vară, la un preț de aproximativ 139 de Euro.

Fiind o brățară de fitness, Acer Leap Ware poate monitoriza activitățile fizice, nivelul de stres sau de oboseală, expunerea la ultraviolete sau poate măsura pulsul. Bănuiesc că poate afișa fără probleme notificările primite de smartphone.

Are o formă rotundă cu un diametru de 42mm iar brățările din silicon pot fi înlocuite. Promite o autonomie de până la 5 zile de autonomie și este motorizată de un procesor MediaTek MT2523.

Acum, sincer – ați cumpăra o brațară de fitness de la Acer?

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *