Acer Swift 3, acum și cu procesoare Intel Kaby Lake

Acer Swift 3 este unul dintre cele mai reușite ultraportabile ale anului trecut, performant, arătos și cu un preț bun.

Iată că acum vor fi disponible modele cu noile procesoare Intel de generația a 7-a dar și în versiuni cu ecran IPS de 15.6 inchi full HD, pe lângă cele IPS de 14 inchi full HD.

Practic, vor fi modele cu procesoare Intel Core i7-7500U, Intel Core i5-7200U și Intel Core i3-7100U, opțional cu plăci grafice Nvidia, până la 8GB memorie RAM și stocare pe SSD-uri de până la 512GB sau hard disk-uri de până la 1TB. Producătorul promite o autonomie de utilizare de până la 10 ore.

În America vor fi disponibile de la începutul verii, cu prețuri de la 600 de dolari. Sunt curios când vor fi disponibile aceste noi portabile Acer Swift 3 și la noi în țară. Bănuiesc că mai prin toamnă.

Acer Swift 3

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *