Flori, culori și un cer albastru (pe alocuri)

Ca o continuare a colecției de imagini realizate anul trecut cu Samsung Galaxy S7 Edge, zilele astea l-am pus pe noul Samsung Galaxy S8 la treabă, la pozat de floricele, culori și un pic de cer albastru, că a fost mai mult înnorat.

L-am dus printre galbenele lanuri de rapiță din Ialomița și județul Giurgiu, printre floricelele sălbatice de pe Nucet (locul în care cândva s-a aflat Cetatea Argedava) dar și printre lalelele din grădina mamei de la țară.

Cu aplicația foto setată pe automat, doar am încadrat și am pozat floricele. Simplu, ușor, eficient.

Ce a ieșit, în continuare.

Sper că v-au plăcut pozele mele. Practic, în condiții bune de iluminare, Samsung Galaxy S8 nu are rival în piață. Pozele sunt clare, cu o paletă coloristică frumoasă, chiar vibrantă, și un nivel ridicat al detaliilor. Reușește să capteze de la o distanță de aproximativ 10cm de subiect și o face repede și exact. Mai mult, aplicația este atât de deșteaptă încât focalizează automat când vede că te-ai apropiat de un anumit macro-subiect, focalizarea fiind clară chiar dacă vântul bate cu putere.

PS. Voi reveni și când vor înflori macii (adică în maxim două săptămâni).

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *