Pe la Comana și prin Delta Neajlovului, cu Huawei P10

A fost un weekend prelungit în care m-am jucat destul de mult cu telefoanele pe care le utilizez acum – Samsung Galaxy S8 și Huawei P10. Micuțul pozograf din mine a avut activitate, doar v-am arătat imagini foto-video de la Zdob și Zdub, apoi de la concertul lui Goran Bregovic, plus multe poze cu floricele, pline de culoare.

Mai rămâne să vă arăt câteva poze și un filmuleț 4K realizate cu Huawei P10 pe la Comana și prin Delta Neajlovului, acolo unde și-a pierdut Sinan Pașa dinții. Și gata, vă dau răgaz pe săptămâna asta (dar nu promit).

Am mers de 1 Mai acolo, după ce am luat prânzul cu părinții și restul familiei. Ne-am zis că după tot felul de cărnuri preparate pe grătar ar cam trebui să facem puțină mișcare în sânul naturii, să ne mai energizăm. Și cum Parcul Natural Comana nu este foarte departe de satul nostru, am preferat să mergem acolo pentru câteva ore.  

Și a fost chiar frumos, deși era aglomerație ca la Verdun acolo. Ne-am plimbat pentru câteva zeci de minute pe aleile parcului, apoi ne-am suit în vaporaș pentru a vedea puțin și din Delta Neajlovului. Normal, am făcut și câteva poze cu Huawei P10, pe automat, că nu prea aveam chef  de setări manuale.

Zic că s-a descurcat excelent mititelul, pozele sunt clare, cu o paletă coloristică frumoasă. Însă la cadrele contre-jour apare în imaginea captată o mică pată verzuie sau albastră, care nu-mi place deloc. Să fie legendara optică Leica de vină? 😀

Mai jos, avem și un filmuleț la rezoluție 4K de la plimbarea cu vaporașul.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.