Acer U27, all-in-one cu sistem de răcire silențios

Acer prezintă sistemul all-in-one Acer U27, cu un ecran de 27 de inchi cu rezoluție full HD. Va fi disponibil la comercializare pe piața europeană din luna mai cu prețuri de pornire de la 1300 Euro.

Acer U27 va fi echipat cu procesoare Intel Core, cu până la 32GB memorie RAM și dispune de un sistem de răcire silențios, care funcționează pe bazele evaporării și condensării lichidului pentru a transporta și a disipa căldura degajată. 

Se pare că ar avea și funcție de monitor, în sensul că ar permite vizualizarea unor surse video externe conectate prin HDMI, ceea ce poate fi un lucru extrem de util în anumite cazuri.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *