Cosplay la East European Comic Con în București

Foarte mișto ediția de anul ăsta a Eastern European Comic Con din București, mi-a plăcut la maxim acolo. Normal, printre cele mai interesante apariții în cadrul evenimentului erau personajele cosplay inspirate din tot felul de jocuri, filme, animații etc.

Cele mai frumoase și mai prezentabile erau oprite la tot pasul de vizitatori pentru a face un instantaneu sau un selfie împreună. Toți, toate, băieți și fete, erau extrem de drăguți și acceptau fără reținere invitația la fotografiere.

Bineînțeles că am făcut câteva poze pe acest subiect, pentru că știu că este unul cu priză la public. Doar câteva imagini, în continuare.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *