Specificații complete OnePlus 5

OnePlus este una dintre micile companii producătoare de smartphone-uri care se bucură de apreciere chiar și în rândul utilizatorilor europeni. Pentru că oferă un raport performanță-preț fără egal în piața telecom. 

Noul model OnePlus 5 va fi anunțat oficial cât de curând. Dar iată că pe internet au apărut deja specificațiile sale complete.

Specificatii OnePlus 5

Deci, cu o fișă tehnică cu ecran de 5.5 inchi cu rezoluție QHD 2560×1440 pixeli, procesor Qualcomm Snapdragon 835 chipset, 8GB memorie RAM, sistem de operare Android 7.1 Nougat, cameră principală de 23 Megapixeli, o alta frontală de 16Mpix, acumulator de 4000 mAh, rivalizează cu terminalele de top actuale dar și cu cele care încă nu au debutat comercial.

Mai mult, se pare că prețul de comercializare al acestui super-smartphone OnePlus 5 va fi pe undeva pe la 450 de dolari. Sună bine, chiar foarte bine.

Sunt curios dacă noul telefon va rivaliza și la capitolul foto-video cu alte terminale de top, gen Galaxy S8. Pentru că, până acum, erau destul de criticați din acest punct de vedere. Ca mai toate companiile chinezești, exceptând Huawei.

Revin cu detalii la momentul oportun.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *