MSI Aegis Ti3 – Un computer de gaming care arată al naibii de bine

Îmi plac sistemele de gaming pentru că au performanțe de top dar și pentru că arată al naibii de bine, cu un design care atrage orice pasionat de tehnologie. Cum este și acest sistem MSI Aegis Ti3 pe care l-am văzut în peregrinările mele pe internet. Și pe care am decis să vi-l arăt și vouă.

MSI Aegis Ti3

După cum vedeți, are un design chiar atrăgător, parcă ar fi o mașinărie de război din Transformers. Suprafața frontală parcă ar fi casca lui Megatron iar sistemul de iluminare roșu arată foarte bine în combinație cu negrul carcasei.

Și, pe cât de bine arată, vine cu specificații de top

  • procesor Intel Core i7-7700K
  • plăci grafice până la Nvidia GTX 1080 cu 8GB VRAM, chiar și în SLI
  • tehnologie Intel Optane de 16GB pentru încărcarea mai rapidă a sistemului de operare
  • are sistem de răcire cu lichid
  • stocare pe SSD-uri M.2 sau pe hard disk-uri
  • ESS SABRE HiFi DAC pentru un sunet de calitate

Specificațiile complete pot fi găsite pe site-ul oficial MSI.

Nu mă îndoiesc că este un sistem PC care poate ataca fără reținere orice joc de nouă generație, chiar și la rezoluție 4K. Sau care se poate dovedi util în orice aplicație de ordin profesional, pentru randare grafică 3D, montaj video, aplicații de arhitectură și CAD etc.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.