Nokia 8 și Nokia 9 într-un videoclip apărut pe internet

 

Dacă la MWC 2017 au fost prezentate numai terminale Nokia din gama mid-range și entry-level, se pare că nu mai este mult până când vor fi lansate terminale mai potente, mai pe placul pasionaților de tehnologie.

 


 

Zvonurile vorbesc de procesoare Snapdragon 835, 6GB memorie RAM, 128GB capacitate de stocare internă, ecran de 5.5 inchi cu rezoluție QHD 2560×1440 pixeli pentru Nokia 9, camere cu senzori de 22Mpix, chiar și în sistem dual. În orice caz, după cum se observă în videoclip, Nokia 8 și Nokia 9 sunt două terminale care arată chiar foarte bine, au o construcție premium.

Sunt curios când își vor face debutul oficial dar și comercial. Pentru că până acum nu l-am văzut la noi în țară nici pe acel Nokia 6.

Via.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *