Samsung Galaxy S8 se vinde bine, chiar foarte bine

Conform unor informații sosite din Coreea de Sud, la nici o lună de la disponibilitatea comercială au fost vândute nu mai puțin de 5 milioane de unități de Samsung Galaxy S8 și Samsung Galaxy S8 Plus.

Coreenii așteaptă să vândă nu mai puțin de 20 de milioane de unități până la finele celui de-al doilea trimestru, până la 1 iulie mai exact. Iar cuantumul anual a fost estimat pe la 50-60 de milioane de unități. Până la finele lunii mai acestea vor fi disponibile în aproape 120 de țări. Sunt curios ce impact comercial va avea în China, acolo unde mărcile locale se bucură de un succes tot mai mare.

Nu știu dacă S8 va fi cu adevărat un hit în vânzări dar cu siguranță am constatat că este cel mai bun terminal cu sistem de operare Android de până acum

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *