Laptop de gaming ASUS pe platformă Ryzen, la Computex 2017

 

Mai sunt doar două săptămâni până la Computex 2017 în Taipei, de unde sperăm că vor sosi vești interesante din industria IT&C. Acolo vor fi prezenți cei mai importanți integratori și mărci de accesorii din Asia.

Mă aștept ca tot acolo să fie prezentate și noile plăci grafice AMD Vega care vor concura de la egal cu modelele de top de la Nvidia, precum dar și noile procesoare pentru echipamente portabile de la AMD.

Iar zvonurile spun că ASUS are deja pregătit cel puțin un laptop de gaming ROG pe platformă Ryzen Raven Ridge de la AMD. Cu siguranță că va fi unul dintre acele laptopuri de gaming entry-level, mai subțiri și mai ușor de transportat.

Cum am fost extrem de mulțumit de comportamentul unui PC cu AMD Ryzen, mă aștept ca și noile laptopuri pe platformă AMD să aibă un comportament superior.

Conform AMD, noile procesoare Raven Ridge vor avea 4 nuclee, 8 fire de execuție Zen precum și grafică “Vega”, capabile să ofere cu 50% mai multă putere de calcul în cazul procesorului și cu până la 40% mai multe performanțe grafice, comparativ cu generațiile precedente. Ryzen Mobile APU vor fi integrate în computere premium 2-în-1, ultraportabile și PC-uri de gaming cu dimensiuni reduse.

Revin cu detalii.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *