Acer Nitro 5 – Noi laptopuri pentru multimedia și mai ales gaming

Văd că Acer diversifică tot mai mult oferta de portabile cu valențe de gaming. După ce acum o lună au anunțat modelele Predator Helios și Triton, acum prezintă noi laptopuri multimedia și de gaming Acer Nitro 5, în configurații diverse. Văd că au preferat să anunțe noile portabile înaintea evenimentului Computex 2017 din Taipei, unde vor fi prezenți cu siguranță.

Noile Acer Nitro 5 sunt motorizate de procesoare Intel Core i5 sau i7, au plăci grafice Nvidia GeForce GTX 1050 Ti dar vor fi și modele cu procesoare AMD și plăci grafice Radeon RX550. Stocarea se face pe SSD-uri de până la 512GB și hard disk-uri cu o capacitate de până la 2TB iar noile laptopuri suportă până la 32GB memorie RAM DDR4 tactată la 2400MHz.

Acer Nitro 5 are ecran cu o diagonală de 15.6 inchi și o rezoluție full HD 1920×1080 pixeli. Din câte văd, design-ul lor s-a distanțat de cel al modelelor anterioare, care aveau un look mai profesional. Aceste modele au fost construite pentru a fi pe placul pasionaților de jocuri electronice, în special al tinerilor, având elemente stilistice în nuanțe de roșu și negru.

Acer Nitro 5 vor fi pe piață din luna iulie cu prețuri de la 800 de dolari în sus. Sunt curios când își vor face apariția în România. Personal bănuiesc că undeva prin toamnă.

Acer Nitro 5

Specificațiile complete, în continuare.

Ecran: 15.6 inchi
Panel: IPS
Rezoluție: 1920 x 1080 pixeli
Memorie RAM: Până la 32GB DDR4 @ 2,400MHz
Stocare: SSD maxim 512GB (PCIe)
HDD maxim 2TB (SATA)
Porturi: 1x Gigabit Ethernet
1x USB 3.1 Gen1 Tip-C
1x USB 3.1 Gen1 Tip-A (cu încărcare)
2x USB 2.0 Tip-A
1x HDMI 2.0
Rețea: Wireless AC (2×2) (până la 867Mbps)
Tastatură: Iluminare roșie de fundal
Taste WASD evidențiate în culoarea roșie
   

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *