Nvidia Battlebox – Computere de gaming performante

La o discuție cu niște amici din online avansam acum câțiva ani ideea că Nvidia ar face un lucru fenomenal dacă ar lansa propriile computere de gaming, calibrate pentru plăcile lor grafice, cele mai bune atunci dar și la ora actuală. Ei argumentau că nu se va întâmpla niciodată așa ceva, pentru că ar face concurență neloială propriilor clienți, în special mărcilor care folosesc chipset-uri Nvidia.

Iată că în actualul context economic nu se se mai ține cont de prietenii și s-a întâmplat ceea ce intuiam atunci, Nvidia lansând computere de gaming performante și care mai arată al naibii de bine, care concurează de la egal cu modele de la ASUS, Acer, Lenovo etc.

Sunt două modele de fapt, unul mai scump și altul mai ieftin, pentru a putea acoperii categorii cât mai largi de utilizatori – 

  • GeForce GTX Battlebox Ultimate – dedicat gamerilor de jocuri first-person dar și profesioniștilor eSports. De asemenea, Battlebox Ultimate este soluția ideală pentru cei care preferă platformele VR Ready sau care doresc să experimenteze jocuri la rezoluție 4K.
  • GeForce GTX Battlebox Essential – este un echipament recomandat pentru jocuri extrem de populare precum Overwatch și League Of Legends

Nvidia Battlefront

Configurațiile acestor sisteme Nvidia Battlebox ar fi următoarele

Nvidia Battlebox Ultimate cu Intel Core i7 7700K Kaby Lake, 16GB memorie RAM, stocare pe SSD de 240GB plus HDD de 1TB, placă grafică GTX 1080 Ti Twin X2 11GB GDDR5X are un preț de aproximativ 9500 Lei.

Nvidia Battlebox Essential cu procesor Intel Core i5-7500, 16GB memorie RAM, stocare pe SSD de 240GB și HDD de 1TB, placă grafică Nvidia GTX 1060 cu 6GB VRAM costă aproximativ 4800 Lei.

După cum se observă, vor fi și modele echipate cu procesoare AMD Ryzen, o combinație chiar performantă după cum am constatat de curând.

Mai multe detalii pot fi aflate pe site-ul oficial Nvidia.

Rămâne întrebarea… pe când laptopuri de gaming Nvidia?

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *