Dansul norilor, la Cetatea Argedava (Time Lapse cu Huawei P10)

Astăzi am fost din nou pe la părinți, la țară. Cum mi-am făcut obiceiul să mă plimb de fiecare dată pe dealul Cetății Argedava am luat cu mine trepiedul și pe Huawei P10. Nu am mai pozat floricele, albinuțe și alte gângănii.

Cum era un cer frumos cu mulți nori care se plimbau în bătaia vântului mi-am zis să fac un scurt videoclip time lapse. Trebuia să testez și această funcție la Huawei P10.

Ce a ieșit, mai jos.

 

Personal cred că se putea mai bine, în special din punct de vedere calitativ. Din păcate aplicația lui Huawei P10 face time lapse-uri numai la rezoluție 1280p iar înregistrarea nu poate fi pusă pe pauză pentru a muta cadrul. Așa că a trebuit să montez videoclipul la final din mai multe cadre.

Și, normal, după 90 de minute de stat pe acolo, mai rămăsese doar 30% din capacitatea bateriei…

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *