Adata D8000L – Baterie externă și lanternă cu LED-uri

Adata anunță un gadget interesant, Adata D8000L pe numele lui, o baterie externă are încorporată și o lanternă cu mai multe LED-uri. Clar este un gadget care se poate dovedi util într-o mulțime de situații, atât pentru drumeții în aer liber, expediții cât și pentru iluminarea unui cadru de fotografiat sau de filmat. De asemenea, bateria Adata D8000L este rezistentă la praf și la apă conform standardului IP54.

Adata D8000L are o capacitate de 8000mAh și două porturi USB ce oferă o putere de încărcare de 2.1A. Complet încărcată este capabilă să lumineze timp de aproximativ 17 ore, după spusele producătorului. De menționat că lanterna cu LED-uri are patru moduri de funcționare: standard, bliț, bliț lent și urgență.

ADATA D8000L are protecție la supraîncărcare, supra-descărcare, supratensiune, supraîncălzire și la scurtcircuit.

Sunt curios când va fi disponibilă comercial și la ce preț.

Adata D8000L

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *