Asus ZenPad 3S 8.0, tabletă cu Android prezentată la Computex 2017

Se pare că ASUS este cea mai activă companie la Computex 2017 în Taipei. Știrile cu echipamentele lansate de ei acolo curg pe bandă rulantă. Momentan nu au prezentat noile smartphone-uri ASUS Zenfone 4 dar cred că nu mai avem mult de așteptat. Chiar sunt curios cum vor arăta și ce specificații vor avea. 

După ultraportabile și laptopuri de gaming, ASUS prezintă tot acolo și noua tabletă Asus ZenPad 3S 8.0 cu sistem de operare Android. Aceasta are un ecran de 8 inchi cu rezoluție 2K 2048 x 1536 pixeli, procesor Snapdragon 652 cu șase nuclee, 3GB/4GB memorie RAM și capacitate de stocare internă de 32GB/64GB. La capitolul specificații mai amintim acumulatorul de 4680 mAh, camere de 13MPix și de 5 Mpix, totul într-o frumoasă carcasă din aluminiu cu o grosime de numai 6.9mm.

Revin cu detalii.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *