Nikon Coolpix W300 – Îi place apa!

Nikon anunță noua cameră compactă Coolpix W300 care poate fi scufundată în apă până la adâncimi de 30 de metri, suportă fără probleme șocul unei căderi accidentale de la o înălțime de 2.4 metri și poate fi utilizată fără reținere chiar și la -10 grade Celsius.

Nikon Coolpix W300 re un senzor CMOS de 16MPix, lentile luminoase cu o deschidere a diafragmei f/2.8 lens și zoom optic 5x, mod macro de fotografiere de la o distanță de 1cm dar și sistem de stabilizare pe 5 axe. Ca orice cameră de nouă generație, nu-i lipsește  GPS/GLONASS/QZS pentru geocodarea fotografiilor dar și Wi-Fi/Bluetooth pentru transferul imaginilor pe un smartphone sau tabletă.

Nikon Coolpix W300

Foarte important, noua cameră Nikon Coolpix W300 poate filma la rezoluție 4K/30fps sau la 1080p/60fps. Are un ecran LCD cu o diagonală de 7.5cm și un grip destul de proeminent, util pentru o prindere fermă.

Toate detaliile sunt disponibile pe site-ul oficial Nikon România.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *