Moto Z2 Play își face apariția

 

Lenovo anunță astăzi smartphone Moto Z2 Play cu un ecran Amoled de 5.5 inchi și rezoluție 1080p, cameră principală de 12MPix cu tehnologie Dual Pixel și sistem de focalizare cu laser, capacitate de înregistrare video 4K. De remarcat camera foto frontală de 5Mpix care are propriul flash, pentru selfie-uri în întuneric.

Moto Z2 Play are un procesor Snapdragon 626 cu opt nuclee tactate 2.2GHz, 4GB memorie RAM și stocare internă de 64GB, plus slot microSD pentru extinderea acesteia. Este dual-SIM, are NFC, 4G, Bluetooth 4.2, Wi-Fi și cântărește 145 de grame.

Funcționează pe bazele sistemului de operare Android 7 Nougat. Și, normal, este compatibil cu modulele externe anterioare dar și cele care vor sosi în curând. Cum ar fi cel pentru gaming. Eu tot am rămas cu gândul la modulul foto cu cameră de la Hasselblad pe care poate îl voi testa în vacanța asta de vară.

Dacă ar fi să ne luam după fișa tehnică, Moto Z2 Play pare a fi un smartphone demn de tot interesul. Arată bine, este un smartphone elegant, cu o construcție de calitate și cu o configurație care promite un comportament optim în orice aplicație.

Numai că mi se pare un pic cam scump la 720 de Euro, mai ales pentru că are un procesor de nivel mediu și un ecran cu rezoluție full HD. La banii ăștia aveam pretenții de Snapdragon 835 și rezoluție QHD. Mai mult de 2000 de Lei nu aș cheltui pe el. Sper ca prețul să nu fie aproape de 3000 de Lei, pentru că ar avea concurență mult mai capabilă și căreia nu i-ar face față.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *