Două noi boxe portabile marca Philips – ShoqBox și BT7900P

Boxele portabile pe care poți reda muzică direct de pe un smartphone sunt la mare căutare acum. Mai toți producătorii de eletronice importanți au astfel de gadget-uri în oferta lor comercială iar acum vreau să vă supun atenției cele mai noi modele marca Philips, construite de către cei de la Gibson Innovations.

Cea mai mișto dintre ele ar fi modelul Philips ShoqBox SB500M, o boxă portabilă tocmai bună de utilizat în aer liber. Este rezistentă la apă (IPX7) și la șocurile accidentale și are sistem de iluminare care poate pulsa în ritmul muzicii. Comunică prin bluetooth cu smartphone-ul sau tableta și este capabilă să redea muzica la o putere de 30W.

Are conector auxiliar iar acumulatorul din dotare promite o autonomie de utilizare de până la 8 ore. Nu-i lipsește un microfon util pentru apeluri telefonice în timp ce este conectată la smartphone.

Are și un buton dedicat Shoq pentru redarea muzicii cu mai mult bass, o idee excelentă pentru mini-petreceri. Philips ShoqBox SB500M are un preț de aproximativ 200 de Euro. Mai multe detalii pe site-ul oficial Philips România.

Cealaltă boxă portabilă care mi-a atras atenția este modelul Philips BT7900P. Și ea rezistentă la apă și la praf, cu o autonomie de până la 10 ore și conexiune Bluetooth cu o rază de funcționare de până la 30 de metri. Cablul de alimentare USB are și rol de curea de prindere, după cum se observă în imaginea de mai sus.

Are o putere de 14W, conector auxiliar dar și microfon pentru apeluri telefonice. Se laudă și cu tehnologia Digital Sound Processing patentată Philips capabilă să optimizeze performanţa boxelor compacte, furnizând sunet clar, detaliat şi puternic fără nicio distorsiune.

Philips BT7900P are un preț de aproximativ 120 de Euro. Mai multe detalii pe site-ul oficial Philips.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published.