Garmin Dash Cam 65W – Cameră de bord cu un unghi de cuprindere de 180 de grade

 

Habar nu aveam că și Garmin face mai nou camere de bord, pentru înregistrarea drumurilor făcute cu mașina, motocicleta sau, de ce nu, cu bicicleta.

Cel mai recent model al lor se numește Garmin Dash Cam 65W și va fi disponibilă comercial din această vară. Iar aceasta este capabilă să înregistreze videoclipuri full HD cu un unghi de cuprindere de 180 de grade! Înregistrarea video este activată automat la pornirea mașinii, are senzor pentru detectarea incidentelor nedorite și declanșarea înregistrării de urgență dar și ecran LCD de 2 inchi pentru stabilirea cadrului optim.

Garmin Dash Cam 65W

De asemenea,  Garmin Dash Cam 65W are GPS și senzorii necesari pentru avertizarea în cazul unei coliziuni frontale, a ieşirii de pe bandă, plus alerte privind camerele de la semafoare sau radarele fixe din apropiere. Camera poate fi controlată și prin intermediul comenzilor vocale, care permit pornirea/oprirea înregistrărilor audio, realizatea unor poze în trafic sau pornirea/oprirea funcţiei de captură video Travelapse.

Înregistrările se fac pe un card microSD de până la 64GB iar filmările pot fi vizualizate și pe un smartphone, prin intermediul aplicației Virb și a conexiunii Wi-Fi integrate. Poate fi utilizată și fără alimentarea la curent dar are o autonomie de numai 10 minute.

Garmin Dash Cam 65W va avea un preț în jurul a 250 de Euro. Chiar sunt curios să văd cum funcționează o astfel de cameră de la Garmin, mai ales de calitatea filmărilor în condiții slabe de iluminare.

Sursa.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *