Logitech Flow – Un singur mouse la trei computere

 

Pentru cei care au mai mult de un computer pe birou, Logitech a dezvoltat un pachet software care permite controlul a până la trei sisteme PC cu același mouse. O idee excelentă din punctul meu de vedere, pentru că de obicei mă folosesc de cel puțin doi mouși pentru a controla laptopul și sistemul PC. Aplicația se numește Logitech Flow și este disponibilă gratuit pentru descărcare pe site-ul Logitech.

Pe lângă controlul cursorului în interfața sistemului de operare, aceeași aplicație Logitech Flow permite copierea și inserarea fișierelor dar și a textului în documente de pe un calculator pe altul. După cum am mai spus, prin intermediul acesteia pot fi controlate nu mai puțin de trei computere, cu același mouse.

Logitech Flow

De menționat că noii mouși Logitech MX Master și Logitech MX Anywhere 2 wireless  sunt compatibili cu această aplicație.

Pentru un control cât mai precis și un răspuns rapid, Logitech MX Master 2S și Logitech MX Anywhere 2S au funcție Darkfield High Precision, o rezoluție de 4.000 DPI și pot fi utilizați pe orice suprafață, chiar și pe sticlă. În plus, au o formă ergonomică și confortabilă. Cu o singură încărcare a bateriei, modelul wireless poate fi utilizat până la 70 de zile.

Noii mouși vor fi disponibili comercial începând cu luna iunie dar și pe Logitech.com. Modelul MX Master 2S va avea un preț de 479 LEI, în timp ce mouse-ul Logitech MX Anywhere 2S va costa 399 LEI.

Please follow and like us:

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *