PC de gaming Omen de la HP

Văd că HP insistă pe piața sistemelor de gaming, ceea ce este un lucru bun zic eu, concurența fiind benefică în primul rând cumpărătorilor. Iar noul sistem desktop PC de gaming cu marca Omen arată bine și propune fișe tehnice atât entry-level, cu prețuri de la 900 de dolari, cât și super-performante, până la 3000 de dolari.

De exemplu, poate fi echipat atât cu procesoare Intel i7-7700K cât și cu AMD Ryzen 1800X, cu plăci grafice Nvidia GeForcce GTX 1050 cu 8GB DDR4 RAM dar și cu modele mai performante, cum ar fi NVIDIA GTX 1080 Ti sau AMD Radeon GX 580. Normal, există o listă lungă de configurații, cu procesoare Intel dar și AMD, plus minim 16GB memorie RAM și stocare pe hard disk-uri și unități SSD.

Stă bine și la capitolul conectică, cu nu mai puțin de 6 porturi USB 3.0, două USB-C dar și două USB 2.0. De remarcat că în partea frontală există două sertare pentru hard disk-uri care pot fi scoase în timpul funcționării (hot swappable).

Noul desktop Omen va fi disponibil comercial din 6 iunie.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *