Noua gamă de monitoare de gaming LG, disponibilă în România

LG Electronics a prezentat România noua gamă de monitoare dedicată în special pasionaților de gaming, dintre care se remarcă modelul 34UC79G cu panou IPS la 144Hz, în format 21:9. Mai exact, au fost prezentate modelele 34UM69G, 29UM69G,  24GM79G, 24MP59G și 27MP59G, cu diverse caracteristici și o plajă largă de prețuri.

Noile monitoare LG au funcții speciale pentru gaming, cum ar fi tehnologia FreeSync sau Motion Blur Reduction, Dynamic Action Sync, Black Stabilizer dar și multiple moduri de Gaming. Mai precis, există trei moduri predefinite de Gaming, două pentru sesiunile First Person Shooter (FPS) și un mod RTS.

LG 34UC79G 21:9 UltraWide  este primul monitor IPS de gaming din lume cu ecran curbat, la o frecvență de 144Hz.  34UC79G promite sesiuni de gaming la o calitate vizuală foarte bună, fără efecte de tearing și stuttering, totul cu o paletă coloristică deosebită.

Este echipat cu funcțiile Black Stabilizer, pentru un contrast curat, și Dynamic Action Sync, care reduce efectul de lag al imaginilor. De asemenea, modelul 34UC79G este echipat cu tehnologie AMD FreeSync.

Gamerii au posibilitatea de a activa funcția crosshair pentru o țintă fixă în centrul ecranului și are clemă de prindere a firului de mouse.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *