Căști de gaming performante de la Logitech

Căștile de gaming sunt accesorii extrem de populare printre pasionații de jocuri video. Iar Logitech G anunță două noi modele performante care merită atenția acestora –  Logitech G433 7.1 Gaming Headset și Logitech G233 Prodigy Gaming Headset. Ambele se laudă cu tehnologii audio avansate, inclusiv drivere audio Pro-G în curs de patentare.

Driverele Pro-G sunt realizate din materiale hibride și promit redarea unui sound de o calitate foarte bună, atât cu sunete joase cât și cu înalte.  Iar Logitech G433 poate reda un sound surround prin intermediul tehnologiei  DTS Headphone:X 7.1, capabilă să reproducă cu precizie poziționarea difuzoarelor 7.1 astfel încât utilizatorii să audă efectele asupra mediului înconjurător așa cum au fost ele create de către dezvoltatorii de jocuri.

Logitech G433
Logitech G433

Căștile Logitech G433 și Logitech G233 sunt rezistente, ușoare și extrem de confortabile, după cum le laudă producătorul. Iar modelul Logitech G433 dispune de un finisaj hidrofob, rezistent la murdărie, disponibil în patru culori: Royal Blue, Fire Red, Triple Black și Camo Blue. Ambele căști sunt dotate au cupe din plasă pentru urechi, un material care lasă urechea să respire. Iar Logitech G433 are și un doilea set de cupe pentru urechi din microfibre.

Logitech G233
Logitech G233

Ambele căști au un microfon detașabil cu filtru micro pop pentru o reproducere cât mai clară a vocii.  Normal, ambele modele funcționează atât cu PC-uri, cât și cu console sau dispozitive mobile. 

Căștile audio de gamig Logitech G433 și Logitech G233 vor fi disponibile începând cu luna iunie 2017 la un preț recomandat de 590 LEI, respectiv 410 LEI.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *