Logitech Powerplay. Sau cum să încarci mouse-ul wireless fără ajutorul unor fire

 

Logitech anunță primul sistem de încărcare fără fir pentru moușii de gaming, Logitech Powerplay. Acesta este capabil să încarce acumulatorul moușilor atât în ​​timpul jocurilor, cât și în repaus, eliminând complet necesitatea unui fir pe USB.

Practic, acest Logitech Powerplay este un modul cu o suprafață de 275x320mm care permite încărcarea acumulatorului mouse-ului prin inducție electromagnetică, chiar și când acesta este folosit. De menționat că peste acesta poate fi așezat un mousepad special.

Compatibili cu acest nou mod de încărcare sunt moușii Logitech Lightspeed G703 și G903, la care trebuie adăugat un modul special, numit PowerCore. Foarte simplu de făcut, după cum se poate vedea în videoclipul de mai sus.

Lightspeed este o altă tehnologie, care permite timpi de răspuns mult mai rapizi pentru moușii wireless și care face inutilă conectarea la computer prin intermediul unui fir.

Logitech G903

Printre caracteristicile modelelor Logitech G903 și G703 ar fi următoarele:

  • Sensor Pixel-Precise: Moușii Logitech G903 și G703 sunt echipați cu senzorul optic PMW3366 cu DPI  de la 200 la 12.000.
  • Tensionarea mecanică avansată a butoanelor: Arcurile metalice tensionate precis și balamalele de pivotare mecanică exclusive pe modelul G903 mențin butoanele primare stânga și dreapta ale mouse-ului gata de declanșare. Această tehnologie oferă o senzație, un răspuns și o consistență excepțional de clară a butonului. Logitech G a îmbunătățit designul cât și durabilitatea butonului cu până la 2.5 ori, cu 50 de milioane de clicuri.
  • Confort și calitate superioare: Ambele modele de mouși oferă confort de lungă durată. Logitech G903 dispune de un aspect configurabil al butonului și de un design ambidextru care permite utilizarea în stânga sau dreapta și funcționează cu aproape orice stil de prindere a mouse-ului. Logitech G703 dispune de un corp ușor, ergonomic, care a fost creat pentru a se mula pe mână. Mânerele din cauciuc de pe partea stângă și cea dreaptă oferă un control suplimentar. Moușii pot fi folosiți imediat cum au fost scoși din cutie iar butoanele pot fi programate cu comenzi de gaming personalizate, utilizând Logitech Gaming Software (LGS).

Prețuri și disponibilitate

Atât moușii cât și sistemul de încărcare POWERPLAY vor fi disponibili comercial la mijlocul lunii septembrie 2017. Logitech Powerplay costă 579 lei, Logitech G903 are un preț de 799 Lei iar G703 de 529 lei.

Logitech G703
Logitech G703

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *