MyZenfoneHoliday – A venit vara! Avem un nou concurs de fotografie ASUS Zenfone!

ASUS revine cu o a treia ediție a unui concurs de fotografie dedicat posesorilor de smartphone-uri ASUS Zenfone. Tema actualei ediții este vacanța de vară! Așa că ASUS vă îndeamnă să faceți fotografii frumoase de vacanță cu un ASUS Zenfone și să vă înscrieți în concursul MyZenFoneHoliday.

Cele mai frumoase poze realizate cu un smartphone ASUS vor fi premiate astfel:

  • locul #1: un telefon ASUS ZenFone AR
  • locul #2: un telefon ASUS ZenFone Zoom S
  • locul #3: un telefon ASUS ZenFone 3
  • 7 mențiuni: câte o baterie externă ZenPower Pro
  • 30 premii speciale pe Facebook: câte o mascotă Zenny

Premii chiar mișto aș completa eu. Fiecare participant poate înscrie maxim trei poze în concurs, până la data de 10 august 2017. Regulamentul concursului poate fi citit în întregime aici.

ASUS Zenfone Zoom S ZE553KL

Vreau să vă supun atenție noul smartphone cu valențe foto ASUS Zenfone Zoom S, disponibil acum și pe piața românească. Și despre care v-am relatat primele impresii, urmând ca în curând să vă arăt și cum face poze zen de vacanță.

ZenFone Zoom S este un smartphone cu diagonala de 5.5 inci cu un sistem avansat cu două camere și o baterie de mare capacitate, de 5000mAh mai exact. Sistemul avansat dual-camera al telefonului ZenFone Zoom S este format din două camere de 12MPix, una cu lentile cu diafragmă f/1.7 și unghi larg de 25mm, plus o a doua cu lentile de 59mm.

Utilizatorii pot comuta imediat între cele două camere, zoom-ul optic fiind de 2.3x. Camerele au și un sistem de focalizare TriTech+ care alege automat dintre cele trei tehnologii de focalizare – Dual Pixel PDAF, focalizarea automată cu urmărirea subiecților și focalizare laser – în funcție de scenariul de fotografiere.

Mai multe detalii pe site-ul oficial ASUS România.

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *