ASUS ROG Masters 2017 la București – Finala CS-GO a fost câștigată de echipa Nexus Gaming!

În weekend s-a desfășurat în București competiția de gaming ROG Masters organizată de Asus Republic of Gamers. S-a jucat DOTA 2 și Counter-strike: Global Offensive. Vineri și sâmbătă au fost semifinalele iar duminică s-au desfășurat finalele pentru ambele jocuri. Am participat și noi la finala de CS-GO (eu cu puștiulică), unde ne-am simțit chiar foarte bine.

Câștigătorii din România (Nexus Gaming la CS-GO) vor avea ocazia să lupte pentru finala europeană, care se va desfășura în Germania. Dacă și acolo vor câștiga se vor duce tocmai până la Singapore către marea finală, unde premiile totale sunt de aproximativ 500.000 de dolari.

După cum spuneam, a fost chiar mișto finala dintre Nexus Gaming și Aryo Gaming, câștigată de către cei de la Nexus Gaming cu scorul general de 2-1. După ce Aryo a câștigat prima rundă, nu au mai făcut față în următoarele două. Nu mai spun că echipa Aryo Gaming s-a bucurat de o susținere mai gălăgioasă din partea publicului. 

După cum se poate vedea și din videoclipul de mai jos, înregistrat în timpul meciului 2, câștigat de Nexus Gaming.

 

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *