Vodafone Smart V8 – Disponibil la comercializare

Vodafone România aduce în oferta comercială noul smartphone Vodafone Smart V8 cu suport 4G și un design destul de atrăgător.

Acesta dispune de sistem de operare Android 7.0 Nougat și spațiu de stocare intern de 32GB, care poate fi extins cu ajutorul unui card de memorie microSD de până la 128 GB. Amintesc și de ecranului IPS de 5.5 inchi cu rezoluție full HD 1920×1080 pixeli, de procesorul cu opt nuclee Snapdragon 835, de cei 3GB ai memorie RAM și de camera foto principală cu un senzor de 16 MPix.

Așa că, dacă ar fi să ne luăm după fișa sa tehnică, Vodafone Smart V8 pare a fi un smartphone demn de luat în seamă de către cei aflați în căutarea unui terminal destul de ieftin dar cu ajutorul căruia să poată accesa cele mai importante aplicații de Android, pentru informare, comunicare, socializare. După cum se observă, are și senzor de amprentă pentru securizare.

La liber, cred că are un preț de până în 1000 de Lei. Revin cu detalii.

Vodafone Smart V8

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *