Așa arată Samsung Galaxy Note 8

Samsung Galaxy Note 8 este unul dintre cele mai așteptate terminale ale acestei veri, data lui de lansare fiind 23 August. Iată că acum aflăm și cum arată viitorul terminal de top coreean.

 


După cum se observă, nu diferă cu mult din punct de vedere al design-ului exterior față de Samsung Galaxy S8, cel mai mișto smartphone al acestui an din punctul meu de vedere.

Din păcate, senzorul de amprentă a rămas tot acolo lângă camera foto, astfel că poate fi murdărit extrem de ușor geamul ei de protecție.

De asemenea, noul Samsung Galaxy Note 8 va avea un sistem dual de camere, trecerea între ele având un factor de zoom optic 3x. Încă nu se știe dacă acesta va fi continuu, la fel ca la o cameră foto compactă, sau dacă va fi doar în trepte, în funcție de distanța focală a fiecăreia.

Bineînțeles că va fi unul dintre cele mai performante terminale ale acestui an. Și mă gândesc că Samsung a luat măsurile necesare pentru ca noul terminal să nu aibă parte de momente… explozive.

 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *