Moto G5S și Moto G5S Plus, anunțate oficial

Iată că numai la șase luni de la anunțul lui Moto G5, Lenovo aduce noi terminale de nivel mediu cu specificații chiar interesante și care arată chiar foarte bine – Moto G5S și Moto G5S Plus.

Moto G5S este un terminal cu un corp metalic tip unibody, ecran IPS de 5.2 inchi cu rezoluție full HD 1920×1080 pixeli, procesor cu opt nuclee Qualcomm MSM8937 Snapdragon 430, 3GB memorie RAM, capacitate de stocare internă de 32GB, plus slot microSD cu suport de până la 256GB.

Acesta are o cameră de 16 MPix cu sistem de focalizare cu detecție de fază și un acumulator cu o capacitate de 3000mAh.

Moto G5S Plus are un sistem foto cu camere duale de 13MPix, lentile cu o diafragmă f/2.0, capacitate de filmare 4K/30fps dar și un pachet software special pentru optimizarea imaginilor. De exemplu, modul de focalizare selectivă permite realizarea de portrete atrăgătoare, cu fundalul neclar. Există și o funcție alb/negru dar și o alta de înlocuire a fundalului, în caz că aveți chef să vă distrați cu diverse imagini.

Moto G5S Plus este mai performant – are un ecran IPS de 5.2 inchi cu rezoluție full HD 1920×1080 pixeli, procesor cu opt nuclee Qualcomm MSM8953 Snapdragon 625, 3GB memorie RAM/32GB capacitate de stocare internă sau 4GB/64GB, plus slot microSD cu suport de până la 256GB și un acumulator de 3000mAh.

Ambele au o o funcție de încărcare numită TurboPower, care permite 5/6 ore de autonomie după doar 15 minute de alimentare la priză. De asemenea, ambele au senzor de amprentă.

Ambele promit un comportament foto superior față de modelele existente la ora actuală în comerț, deși nu au stabilizare optică. Normal, vor fi un pic mai scumpe. Moto G5S va costa aproximativ 250 de Euro iar Moto G5S Plus cu numai 50 de Euro mai mult. Este clar că piața terminalelor de nivel mediu este tot mai dinamică, cu o concurență acerbă. 

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *