Concurs – Câștigă un router wireless Tenda N301 și un adaptor wireless Tenda W311MI

Update!

Gata, am periat lista comentariilor, implicit a înscrișilor în concurs și am efectuat tragerea la sorți pe random.org. Fericitul câștigător este Cristian Ciobotea! Felicitări!

Mulțumim tuturor participanților, sperăm să revenim cât de curând și cu alte concursuri interesante!

 

Routerele wireless tip N cu switch 10/100 nu reprezintă tocmai o noutate tehnologică, avantajul lor fiind cu siguranță prețul foarte mic. Așa că sunt la mare căutare pentru amenajat rețelele wireless în casele părinților sau ale bunicilor, în casa de la țară sau pentru extinderea acoperirii într-o grădină, în general acolo unde internetul este folosit în special pentru informare, socializare, eventual vizualizarea unor clipuri video. Pentru genul ăsta de activități, pentru genul de utilizatori obișnuiți, se pot dovedi cu adevărat utile și au avantajul că nu costă foarte mulți bani.

Iar acest model Tenda N301 este unul dintr aceste routere ieftine care pot fi utilizate în continuare într-o mulțime de situații.

Specificațiile lui sunt următoarele

  • Are două antene (2*5dbi)
  • Are trei porturi LAN și  unul WAN 10/100 Mbps
  • Wireless tip N, maxim 300 Mbps
  • Lucrează în frecvența de 2.4GHz
  • Suportă WEP 64/128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK, WPS
  • Conexiune internet IP Dinamic、PPPOE、IP Static、L2TP、PPTP

Toate specificațiile pot fi găsite pe site-ul oficial Tenda.

Un alt accesoriu util este și mini-conectorul Tenda W311MI, care poate fi utilizat la un computer desktop sau, de ce nu, la un laptop al cărui modul wireless nu mai funcționează. Este capabil de viteze N de până la 150Mbps și poate avea funcție de AP. Mai multe detalii pe site-ul oficial Tenda. De asemenea, este foarte mic, așa că nu va deranja deloc în timpul conectării lui la un computer/laptop.

Le ofer pe amândouă în cadrul unui concurs organizat împreună cu Tenda România. Condițiile sunt următoarele

  • Dați un Like pe Facebook paginii Tenda România
  • Înscrieți-vă cu un comentariu la concurs aici, pe această pagină. Atenție, menționați numele vostru de pe Facebook, pentru a putea verifica prima condiție.

Înscrierile la concurs durează până pe 17 august. După care voi face tragerea la sorți și voi trimite cât se poate de repede premiul câștigătorului sau câștigătoarei. Baftă tuturor.

 

Update!

Gata, am periat lista comentariilor, implicit a înscrișilor în concurs și am efectuat tragerea la sorți pe random.org. Fericitul câștigător este Cristian Ciobotea! Felicitări!

Mulțumim tuturor participanților, sperăm să revenim cât de curând și cu alte concursuri interesante!

Bogdan Petre

Acest blog infiintat in 2008 este si va ramane pasiunea mea principala. Sunt interesat de gadget-uri de orice fel, de la smartphone-uri, tablete, laptopuri si pana la sisteme audio sau camere foto. In plus, incerc pe cat imi permite timpul sa invat noi lucruri despre arta fotografica. De asemenea, voi incerca pe cat posibil sa relatez despre locurile frumoase pe care le intalnesc in calatoriile mele din vacante.

213 thoughts on “Concurs – Câștigă un router wireless Tenda N301 și un adaptor wireless Tenda W311MI

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *